6 нощувки със закуска/обяд в Hanoi, Hue, Hoi Ann, Ho Chi Minh, Mekong delta

1 нощувки в яхта в залива Halong

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

Вероятно сте го виждали на фона на безброй филми за войната, но нищо не може да ви подготви за епичната красота на Виетнам. Естествената красота на планина Sam  и залива Халонг, свещените храмове и пагоди, Виетнам има много какво да предложи. Екзотичен и напълно завладяващ, Виетнам е страна на спираща дъха природна красота с невероятна наследство, която бързо се превръща  в пристрастяване. Hanoi е столицата на Азия с най-доброто обслужване. Екзотично  място с грандиозни стари булеварди и древни пагоди, където местните жители практикуват Тай Чи. Освен класическата елегантност на града, той също е метрополис на 21 век.
Този 9 дневен тур ще ви отведе до най-големите красивите места на Виетнам: Ханой, Хоа Лу, залива Халонг - един от най-големите природни чудеса на света, Mekong Delta, Cu Chi и Хо Ши Мин.

6 нощувки със закуска/обяд в Hanoi, Hue, Hoi Ann, Ho Chi Minh, Mekong delta

1 нощувки в яхта в залива Halong

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

6 нощувки със закуска/обяд в Hanoi, Hue, Hoi Ann, Ho Chi Minh, Mekong delta

1 нощувки в яхта в залива Halong

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

Пакетната цена включва:
 • Самолетни билети София-Ханой-София с включени летищни такси
 • Трансфер от и до летище
 • Вътрешни полети съгласно маршрута
 • Хотелско настаняване /виж раздел хотели/
 • Кулинарна демонстрация и Тай Чи сесия в залива Халонг
 • Kayakking - в залива Халонг
 • Храна както е упоменато (B, L, D = Закуска, обяд, вечеря)
 • Трансфери и транспорт по маршрут
 • Екскурзовод на английски
 • Входни такси за забележителностите
Пакетната цена не включва: 
 • Tуристическа виза за еднократно посещение на Виетнам - $ 45
 • Лични разходи
 • Всички други сметки, които не са споменати по-горе като включени в цената
Продължителност на тура: 9 дни
Стартова дата на тура: Всеки ден
Минимален брой участници: Няма
Ваксинации и специални изисквания: Няма
Визов режим: Да
 
* Цената е валидна при курс на еврото: 1 Euro = 1.064 щатски долара, при промяна на курса цената ще се променя съответно
* Пакетните цени са калкулирани на база самолетни билети в икономична класа по редовни линии и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните свободни места към момента на закупуване на туристическия пакет
* Показани цени са на човек за пътуване при двойно настаняване. За туристи, настанени в самостоятелна стая се прилага добавка към посочената цена.
 

6 нощувки със закуска/обяд в Hanoi, Hue, Hoi Ann, Ho Chi Minh, Mekong delta

1 нощувки в яхта в залива Halong

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

6 нощувки със закуска/обяд в Hanoi, Hue, Hoi Ann, Ho Chi Minh, Mekong delta

1 нощувки в яхта в залива Halong

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

Едно пътешествие, създадено специално за Вас. Изживейте една симфония на многоликостта, съчетание отистория, култура, древни традиции, приключения и релакс. 
 
ДЕН 1: Полет София - Ханой
Настаняване в избрания от Вас хотел. Почивка и свободно време.
 
ДЕН 2: Ханой ( L )
След закуска в 8:30 часа, вашият екскурзовод ще ви вземе от хотела за да  стартирате посещение на  някои най-известните места в Ханой. Обиколката включва: мавзолея и музей Хо Ши Мин, архитектурно-исторически аспекти  „последния дворец“ на Чичо Хо. Точно в съседство е къщата на Хо Ши Мин на кокили, където в миналото той и семейството му са живели. Точно до него се намира One Pillar Pagoda, построена от крал Ly  Thai  през 1049 и важен символ за народа на Ханой. Ще продължите с посещение на Храма на литературата (Quoc Ту Giam) - първия университет на Виетнам построен през 1070.  Градините са с добре запазена архитектура, която предлага релаксиращ поглед към миналото на Виетнам. Обяд в местен ресторант. След това следва посещение на музея по етнология, показващ етническите групи на Виетнам. Късният следобед ще посетите езерото Hoan Kiem и храма Ngoc Son За десерт ви очаква едночасова обиколка на оживения стар квартал, за да видите обикновения живот на хората във Виетнам. В 18.00 часа - връщане в хотела. Свободното  време за вечеря и разходка по улиците на Ханой. Нощувка в Ханой. 
 
ДЕН 3: Ханой - залива Халонг (B, L, D)
Около 8.00am, Вашият гид ще ви вземе от хотела и ще се придвижите с автобус до залива Халонг. Пристигане в Ха Лонг в 11,45 ч. Капитанът и екипажът ще ви очакват да се качите на борда на яхта за да поемете към едно вълнуващо пътешествие из залива Халонг. След вкусен обяд, следва тур с лодка през хиляди острови и островчета с различни форми. Опознайте най-големите и невероятни пещери в залива Халонг -Surprise Cave. Открийте живота в типично виетнамско рибарско селище на едночасов преход с каяк. Плувайте сред изумително бистри води на залез слънце. А в края на деня Ви очаква вкусна и романтична вечеря, гарнирана със забавни пиеси и караоке програма. Останете една нощ на борда в неустоимия залив на Халонг. 
 
ДЕН 4: залива Халонг – Ханой  (B, L)
Започнете новия ден в залива Халонг със сутрешни упражнения Таичи и закуска. След това ще посетите местна ферма за перли. Ще продължите плаването из залива, за да се докоснете напълно до магията . След закуска, автобус ще ви отведе до пристанището Cai Beo, където ще продължите приключенията на местна лодка. Ще посетите рибарското селце  Ba, за да се докоснете до начина на живот на местните хора. По-късно се присъединете към клас за готвене на виетнамска храна и обяд.  Около 11.45 ч, траснфер до Ханой. Нощувка.
 
ДЕН 5: Ханой -  Хо Ши Мин (B,L)
Добро Утро! Закуска до 9 часа, след това трансфер до летището Noi Bai за полет до Хо Ши Мин. При пристигането, трансфер до избрания от вас хотел. Настаняване в хотела. След освежаване, започва обиколка на града  Хо Ши Мин. Посещение на Re-Inification Palace, бившия дворец на президента Тию и неговите предшественици. Днес тази сграда е музей и място za правителствени официални приеми. Вътре можете да посетите стаята на президента. В близост се намира Централна поща и Катедралата Нотр Дам, построена между 1883 г. и е 1877 като една от основните забележителности на града. Neo-романски във форма, катедралата е в Neo-Romanesque стил и е основното седалище на католическата религия в съвременен Виетнам. Следва да посещение на музея War Remains, където можете да научите много за войната във Виетнам. Накрая на тура ще имате свободно време за пазар в Ben Thanh. Нощувка в Хо Ши Мин.
 
ДЕН 6 : Хо Ши Мин - делтата на Меконг- My Tho-Ben Tre- Can Tho (B, L)
Около 7.30 отпътуване от  Хо Ши Мин към My Tho и Бен Тре, насладете се на живописно пътуване по протежение на националната магистрала, която граничи с полета зелени ориз. При пристигане ви в My Tho,  ще посетите Вин Транг пагода, след това приятна разходка с лодка по течението на реката, ще видите къщи на кокили, овощни плантации и рибарски селища по протежение на брега на реката. Посещение на остров Tortoise и обяд сред прекрасна овощна градина. След почивката ще имате възможност да се насладите на разходка с плоскодънна китайска лодка под сянката на кокосови тедърветата край бреговете на естествените канали на An Khanh. Ако времето позволява ще имате възможност и за кратка обиколко с велосипед. Опитайте местни сезонни плодове и мед чай под звуците на"Южно-виетнамска народна музика", изпълнена от местните жители. Посещение на местно смейство, което е въплъщение на идиличния селски бит, опитайте вкусни кокосови бонбони и се потопете в селския натурален начин на живот. Трансфер до Can Tho и нощувка там.
 
ДЕН 7: делтата на Меконг - Хо Ши Мин (B, L)
След закуска, с лодка ще посетите Фонг Диен плаващ пазар, който е най-натоварен по това време на деня. Ще плавате през малки канали и ще посетите селище, в което се произвеждат оризови спагети. Насладете се на "Monkey bridge" в делтата. Ще посетите втори плаващ пазар (Cai Rang). Почивка за обяд. Връщане в Хо Ши Мин.
 
ДЕН 8: Хо Ши Мин - отпътуване (B, L)
Закуска в хотела,около 8:00 часа посещение на Cu Chi-мрежа от над 200 километра тунели, играели жизненоважна роля във войната. В разцвета си, в тунелите са функционирали подземни градове със специално изградени жилищни площи, складове, оръжейни фабрики, болници, командни центрове и кухни. Нощувка в Хо Ши Мин. След обяд трансфер до летището.
 
ДЕН 9: София - пристигане

* B-закуска, L-обяд, D-вечеря

6 нощувки със закуска/обяд в Hanoi, Hue, Hoi Ann, Ho Chi Minh, Mekong delta

1 нощувки в яхта в залива Halong

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

от € 1150 на човек за целия тур

За повече информация,

тук сме за Вас 24/7 на
0700 900 54

Споделете: