Романтика из приказно криволичещи канали

Ренесанс, пищност и разкош

Оставете се "Кралицата на Адриатика", Венеция, да Ви омае със своите 180 канала, 450 моста и великолепни дворци. Потопете се в лабиринта от малки квартали, които ще ви разкрият чудно живописни места. Продължете пътешествието си в Пиза и си направете снимка, подпирайки наклонената кула. Почуствайте пищния дух на Флоренция - мястото, където се ражда Ренесансът в Италия. Удивителните сгради, огромните галерии и пълните със съкровища църкви красноречиво говорят за любовта на флорентинците към показността. 

 

Екскурзията е петдневна и включва 1 нощувка в Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо, 1 нощувка в района на Флоренция или Монтекатини Терме и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Венеция, Верона, Флоренция и Пиза. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Романтика из приказно криволичещи канали

Ренесанс, пищност и разкош

Романтика из приказно криволичещи канали

Ренесанс, пищност и разкош

Пакетната цена включва:
 • Транспорт с луксозен автобус
 • 1 нощувки със закуска в 2* или 3* хотел в Лидо ди Йоло или областта на Тревизо
 • 1 нощувки със закуска в 2* или 3* хотел в района на Флоренция или Монтекатини Терме
 • Екскурзоводкса програма на български език
 
Пакетната цена не включва:
 • Таксите за вход в музеи, билети за градски транспорт и пр.
 • Посещение на галерията Уфици
 • Слушалки по време на екскурзоводска програма (€ 2-3 на човек)
 • Градски такси*
 • Лични разходи
 • Всички други сметки, които не са споменати по-горе като включени в цената
 • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)
 
Продължителност на тура: 5 дни
 
Стартова дата на тура: 2 март 2016

Минимален брой участници: Няма

Ваксинации и специални изисквания: Няма
 
* При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) както следва: в или околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди; в или околностите на Монтекатини Терме - 1-2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.
 
** Показани цени са на човек за пътуване при двойно настаняване. За туристи, настанени в самостоятелна стая се прилага добавка към посочената цена.

Романтика из приказно криволичещи канали

Ренесанс, пищност и разкош

Романтика из приказно криволичещи канали

Ренесанс, пищност и разкош

Едно пътешествие, създадено специално за Вас. Романтични канали, величествени куполи, несравнима атмосфера - това е само една малка част от това, което ще Ви разкрие Италия.


02.03.2016 - 09.30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 13.00 ч. – отпътуване от София, от Централна автогара София – сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 12.30 ч. Нощен преход.


03.03.2016 - Сутринта - пристигане във Венеция. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до пл. „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: пл. “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста Риалто. Свободно време. Настаняване в хотел в Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо. Нощувка.

 

04.03.2016 - Закуска. Отпътуване за Монтекатини Терме. По пътя разглеждане на забележителностите на Верона (Пл. „Бра”, Арена ди Верона, къщата на Жулиета, „Виа Мадзини”, пл. „Ербе”) и Пиза (двора на чудесата с катедралата, баптистериото и наклонената кула). Вечерта – пристигане в Монтекатини Терме, настаняване в хотела. Нощувка.

 

05.03.2016 - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Флоренция: църквата – пантеон “Санта Кроче” (отвън), катедралата „Санта Мария-дел-Фиоре”, квартала на Данте, площада на Синьорията. Възможност за разглеждане на галерията Уфици с доплащане 30 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата. Таксата за вход в галерията, която е около 12,50 евро, се плаща на място. Посещението се организира при минимум 15 участника. Местата за посещение на галерията Уфици са ограничени и групата може да е от максимум 25 човека. Записваме до изчерпване на местата. Важно: при разглеждането на Флоренция автобусът оставя и взима групата от центъра на града, без да се налагат ползване на градски транспорт и пр. допълнителни разходи и затруднения. Вечерта – отпътуване за България. Нощен преход.

 

06.03.2016 - Вечерта - пристигане в България.

Романтика из приказно криволичещи канали

Ренесанс, пищност и разкош

от € 190 на човек за целия тур

За повече информация,

тук сме за Вас 24/7 на
0700 900 54

Споделете: