Изобилие от СПА процедури в сърцето на Родопите

Разположен в сърцето на Родопите, петзвездният спа хотел MAXI Велинград предлага уют и релакс сред красивата българска природа. Естественият боров парк около комплекса допринася за спокойствието и пълноценната почивка на гостите.

Лечебните минерални извори с доказани качества са второто предимство на комплекса. Спа хотел MAXI Велинград е единственият в града, който се захранва от два водо-източника. Единят от тях е предназначен за лечение, а другият- за пиене.

Спа хотел MAXI Велинград предлага на посетителите си и екологично чисти храни с високо качество и гарантиран произход. Комплексът се снабдява предимно с продукти от местни производители. Във Велинградските стопанства се отглеждат също така био плодове и зеленчуци. В района има много пчелари и билкари, които произвеждат екологично чист мед и билки.

Разположен във най-високата част на Велинград, СПА комплексът се намира до началото на първата еко пътека в България. Създадена през 1948 г. пътеката ни води през стръмните склонове на Родопите, през ниски падини и горски пътеки. Разходката сред природата преминава през борови, дъбови и брезови гори, а гледките, които се разкриват от пътеката ще Ви оставят безмълвни.

Парк хотел & СПА Макси се намира сред боров парк на хълм. Предлага луксозни стаи, безплатен Wi-Fi интернет, охраняем паркинг и СПА център. Всички просторни стаи в парк хотела са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, кът за сядане и голяма баня с вана. СПА центърът на парк хотела разполага с фитнес зала, открит и закрит плувен басейн с минерална вода и хидромасажна вана.

Изобилие от СПА процедури в сърцето на Родопите

Изобилие от СПА процедури в сърцето на Родопите

Изобилие от СПА процедури в сърцето на Родопите

Изобилие от СПА процедури в сърцето на Родопите

от € 127 на човек за 2/3/4 нощувки

За повече информация,

тук сме за Вас 24/7 на
0700 900 54

Споделете: