Регистрация

Търсене

Намерете пътувания

6 нощувки със закуска/обяд в Phnom Penh, Siem Reap 

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

Камбоджа е малка страна с голяма история. Сега скромен играч на световната сцена, но е била седалище на еднa от най-величествените ранни цивилизации в Азия, могъщата Кхмерска империя на Ангкор, чиито легендарни храмове продължават да са мерило на националната идентичност - както и да привличат милиони посетители всяка година. Далеч от храмовете, голяма част от страната остава освежаващо, нетуристически докоснато и на много места, до голяма степен неизследвано кътче рай. 
Този невероятен 7 дневен тур започва от столицата Phnom Penh и завършва в Siem Reap. Посетете всички забележителности. Станете свидетели на невероятни изгреви и залези.

6 нощувки със закуска/обяд в Phnom Penh, Siem Reap 

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

6 нощувки със закуска/обяд в Phnom Penh, Siem Reap 

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

Пакетната цена включва:
 • Хотелско настаняване /виж раздел хотели/
 • Хранения както е упоменато в програмата
 • Транспорт по маршрут
 • Eкскурзовод на английски език
 • Входни такси за забележителностите
 
Пакетната цена не включва:
 • Tуристическа виза за еднократно посещение на Камбоджа - $ 25
 • Лични разходи
 • Всички други сметки, които не са споменати по-горе като включени в цената

Продължителност на тура: 9 дни
Стартова дата на тура: Всеки ден
Минимален брой участници: Няма
Ваксинации и специални изисквания: Няма
Визов режим: Да
 
 
* Цената е валидна при курс на еврото: 1 Euro = 1.064 щатски долара, при промяна на курса цената ще се променя съответно
* Пакетните цени са калкулирани на база самолетни билети в икономична класа по редовни линии и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните свободни места към момента на закупуване на туристическия пакет
* Показани цени са на човек за пътуване при двойно настаняване. За туристи, настанени в самостоятелна стая се прилага добавка към посочената цена.

6 нощувки със закуска/обяд в Phnom Penh, Siem Reap 

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

6 нощувки със закуска/обяд в Phnom Penh, Siem Reap 

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

Едно пътешествие, създадено специално за Вас. Този невероятен 9 дневен тур започва от столицата Phnom Penh и завършва в Siem Reap. Посетете всички забележителности. Станете свидетели на невероятни изгреви и залези.
 
ДЕН 1: Полет София-Камбоджа

ДЕН 2: Phnom Penh - ПРИСТИГАНЕ (-)
При пристигането си в Phnom Penh, Вашият гид ще Ви посрещне и трансферира до хотела. В следобедните часове, ще изследвате богатата история и водните пътища на столицата. Посещение на пищния  Royal Place, построен от крал Нородом през 1866 г., дом на кралското семейство на Камбоджа и Национален музей, с невероятната си колекция от кхмерско изкуство. Ще посетите Сребърната Пагода, разположена в основата на Кралския дворец, тя е наречена така заради на етажа си, който е направен от 5000 сребърни плочки. Обиколката ще продължи с посещение на Националния музей. Това е един от истинските архитектурни забележителности в Phnom Penh. Музеят е разпознаваем с топлата си, червена теракота и покривът богато украсен и пазен от десетки наги. Той е проектирана в кхмерски стил през 1917 г. от известния френския архитект Georges Groslier & Ecole Des Arts Cambodgiens.Нощувка в хотел в Phnom Penh.
 
ДЕН 3: Phnom Penh (B, L)
Сутрешната обиколко ще започне от прословутия Choeung Ek Killing Fields, 15км. югозападно от Phnom Penh. Това е мястото на брутални екзекуции на повече от 17000 лица, повечето от които първо са преминавали през разпити, мъчения и лишения в затвора Toul Sleng  по време на режима на Пол Пот (От 1975-1979). Тура ще пордължи с посещение на Toul Sleng Genide Museum  (затвора S21). Този затвор е бил гимназия, започнал е да използва като затвор от силите за сигурност на Пол Пот и става най-големият център за задържане и изтезания по време на управлението на Червените Кхмери.
Следобед, ще посетите Wat Phnom - най-известния будистки храм в Phnom Penh. Той е построен през 1373 г., и се извисява 27 метра над земята. Храмът е най-високата религиозна структура в града. На пагодата е дадено името Wat Preah Chedey Borapaut. Турът ще пръдлжи с посещение на руския пазар (Psah Toul Tom Poung), оживен открит пазар, където ще намерите антики, сребърни и златни бижута, скъпоценни камъни, коприна, крама, камък и дърворезба, тениски, дискове и други сувенири. Последната спирка е Victory Monument. Тази сградата в стил Vann Molyvann е проектирана и построена през 1958 г., като симвил за края на войната и независимостта на Камбоджа. Връщане в хотела. Нощувка в хотел в Phnom Penh.
 
ДЕН 4: Phnom Penh -  Siem Reap (B, L, D)
След закуска, отпътуване към Siem Reap,ри пристигането си там, настаняване в хотела. След кракта почивка, ще посетите Та Prohm, един от най-красивите храмове в Ангкор. Ta Prohm е сравнително незасегнат откакто е открит и пази много от своята мистерия. Ще видите : Neak Pean, чешма, построена в средата на басейна (представляваща райското езеро в  Хималаите), Ta Som, построен в края на 12 век е най-отдалеченият от великата верига храмове, малък, но класически. Ще продължите с посещение в храма Preah Khan храм, построен от крал Джаяварман VII. Храмът е добре запазен и продължаващите усилия за възстановяване подобряват състоянието му с всеки ден. 
Вечеря на бюфет и невероятно традиционно танцово шоу (Apsara show) в местен ресторант. Нощувка в хотел в Siem Reap.
 
ДЕН 5: Siem Reap –  Angkor (B, L)
Добро утро! Турът Ви за деня ще започне с посещение на античната столица Angkor Tom (буквално: "Great City"), последният и най-дългогодишна столица на империята на кхмерите. Турът ще продължи с  посещение на Южната порта с огромните си статуи, Байон, храмът уникален със своите 54 кули, украсени с над 200 усмихнати лица на Avolokitesvara и  Phimeanakas, The Royal Enclosure, Elephants Terrace и Terrace of the Leper King.
Следобед обиколката Ви ще продължи с посешение на  Angkor Wat най-известният от всички храмове в равнината на Ангкор. Храмовият комплекс обхваща 81 хектара и е сравнима по размер на императорския дворец в Пекин. Нейните отличителни пет кули са изрисувани върху камбоджанския флаг. Този  шедьовър от 12 век се разглежда от историците, като отличен пример за класическо изкуство и архитектура кхмерите. Следва да се насладите на невероятния залез от върха на Phnom Bakhen Hill. Нощувка в хотел в Siem Reap.
 
ДЕН 6: Siem Reap (B, L)
Денят Ви ще започне с пътуване до храма Banteay Srei (10 век), считан за перлата в короната на класическото кхмерско изкуство.Обиколката продължава към  Banteay Samre, един от най-пълните комплекси в Angkor, което се  дължи на възстановяване му с прилагането на метода на "Анастилоза".
Следобед, посещение на уникалните интериорни тухлени скулптури на Prasat Kravan, Srah Srang, Banteay Kdei и Ta Keo:
• Prasat Kravan, "кралските бани", някога е бил използван за ритуално къпане, е малък храм построен 10 век, състоящ се от пет червеникави тухлени кули на обща тераса.
• Srah Srang е baray в Ангкор, Камбоджа, разположена на юг от East Baray и на изток от Banteay Kdei.
• Banteay Kdei, "A Citadel of Chambers", известен още като "Citadel of Monks", е будистки храм в Ангкор, Камбоджа.
• Ta Keo - построен в края на 10 началото на 11 век, първият храм изграден изцяло от пясък. Ta Keo е храм-планина, в Ангкор, вероятно първият изграден изцяло от пясъчни камъни от кхмерите.
Връщане в хотела. Нощувка в хотел в Siem Reap.
 
ДЕН 7: Siem Reap – Tonle Sap Lake (B, L)
Посещение на Angkor Silk Farm, на около 20 минути път с кола от центъра на Siem Reap. Обиколката ще продължи в  Les Artisans d'Angkor, занаятчийски център и Стария пазар "Phsa Chas", оживен открит пазар, където ще намерите антики, сребърни и златни бижута, скъпоценни камъни, коприна, kramas, камък и дърворезба, както както и тениски, дискове и други сувенири.
Следобед разходка с лодка по езерото Tonle Sap Lake, Великото Езеро на Камбоджа. То е един от най-големите езера в Азия. Тук можете да се насладите един кратък круиз покрай плаващи села.
Нощувка в Siem Reap.
 
ДЕН 8: Siem Reap - ТРЪГВАНЕ (B)
Насладете на свободното си време, докато стане време за трансфера Ви до летището. Отпътуване.
 
ДЕН 9: София-пристигане
 
* B-закуска, L-обяд, D-вечеря

6 нощувки със закуска/обяд в Phnom Penh, Siem Reap 

Турове с екскурзовод и включен вход 

Включен полет и летищни такси

Ultra Standart

9 дни | от € 1300

Цената включва:

 • Включен полет и летищни такси
 • 6 нощувки в 3* Ohana hotel/ 4* Angkor Holiday hotel 
 • Закуска, обяд, вечеря (както е упоменато)
 • Групови турове с екскурзовод и включен вход
 • Всички трансфери 

Ultra Deluxe

9 дни | от € 1450

Цената включва:

 • Включен полет и летищни такси
 • 6 нощувки в 5* Naga World Hotel/ 5* Borei Angkor Resort & Spa 
 • Закуска, обяд, вечеря (както е упоменато)
 • Групови турове с екскурзовод и включен вход
 • Всички трансфери 

от € 1300 на човек за целия тур

За повече информация,

тук сме за Вас 24/7 на
0700 900 54

Споделете:

Scroll to top