5 нощувки

Закуски и вечери

СПА център

Хотел Sani Beach е с изглед към лазурните води на нос Сани. Той предлага басейн в лагуна стил, СПА център и ресторанти с международни ястия и гръцки специалитети.

Всяка от светлите и просторни стаи има изглед към Егейско море или красивите пейзажни градини. Всички стаи имат самостоятелна тераса или балкон и баня с дъждовен душ. Удобствата в стаите включват плоскоекранен телевизор, минибар и климатик.

Всяка вечер в ресторант Poseidon се предлага кулинарно преживяване за цялото семейство с тематични шведски маси. В ресторант Veranda се предлага отворена кухня и се сервират селекция от гръцки и средиземноморски ястия на фона на Егейско море.

Гостите имат достъп до плажа Бусулас, който предлага 7-километрова пясъчна ивица с борове и чисти води, които предлагат отлични условия за гмуркане с шнорхел. Плажът е отличен с екологичната награда на ЕС Син флаг, а плитките води са идеални за децата.

Sani Beach Hotel & Spa се намира на отлично място на нос Сани. Гостите могат да се възползват от възможността да се занимават с водни спортове, да поиграят тенис или да направят разходка с планински велосипед на фона на средиземноморския пейзаж

5 нощувки

Закуски и вечери

СПА център

5 нощувки

Закуски и вечери

СПА център

Пакетната цена включва:

  • 5 нощувки със закуски и вечери


Пакетната цена не включва:

  • Транспорт
  • Допълнителни екскурзии 
  • Лични разходи
  • Всички други сметки, които не са споменати по-горе като включени в цената


Продължителност: 5 дни

Стартова дата: Всеки ден

Минимален брой участници: Няма

Ваксинации и специални изисквания: Няма

Визов режим: Няма

 

* Ultra Travel Agency може да предостави пакетни оферти по избраната дестинация за брой нощувки, различен от 5. 

* Показани цени са на човек за пътуване при двойно настаняване. За туристи, настанени в самостоятелна стая се прилага добавка към посочената цена. 

* Цените и местата по полетите/хотелите подлежат на препотвърждение след подаване на конкретна заявка за резервация. Моля използвайте формата за запитване.

5 нощувки

Закуски и вечери

СПА център

от € 224 на човек за 5 нощувки

За повече информация,

тук сме за Вас 24/7 на
0700 900 54

Споделете: