Красотата на Бразилия се намира не само в природните и чудеса, но и в хората и културата. Тази страна има една от най-красивата и екзотична природа и спиращи дъха плажове на планетата. Там се намират хиляди девствени плажове , пълни с кокосови палми и заобиколен от тропическа дъждовна гора, криволичещи реки, лагуни, пясъчни дюни, оживени градове с плажове, селски рибарски селца , пръснати острови, тюркоазено - зелен океан и някои от най-добритe сърф места в света.

  

Аржентина е една от най-вълнуващите страни в света: природата тук е създала километрични плажове, полярни ледове, скални възвишения, невероятни геоложки формации, пампа, тропически джунгли и най-разнообразна фауна.Независимо дали ще изследвате заснежените върхове на Андите, равнините на Патагония, буйните тропически гори на Missiones или ще сте на конна езда в планините на обгорената до червено Салта, на преходи във вечнозелените гори на Езерната област, или ще сте сред Гаучосите в плодородната пампа, Аржентина предоставя чудесни, безгранични приключения с безкрайни приказни пейзажи.

 

От пустинния връх със солен привкус до осеяното с гледчери дъно, Чили е напомнящ за красотата и силата на природата плесник. Тази дълга и тънка лента земя прелива от гейзери, планини, плажове, гори и вулкани, които карат любителите на приключения да й се прекланят до живот. 

Препоръчани партньори за Бразилия/Аржентина/Чили

Търсите още изкусителни оферти?

Потърсете в предложенията на нашите партньори. Разбира се, ползвате всички преференции на членството си при нас.

И още за вас

Подбрани селекции от колекциите ни